Δεν βλέπετε αυτό το μήνυμα; Πατήστε ΕΔΩ για να το δείτε
ecoelastika

Ανασκόπηση 2ου τριμήνου

Πρωτογενής συλλογή (tns) 


Το δεύτερο τρίμηνο του 2013 συλλέχθηκαν συνολικά περίπου 7.200 τόνοι μεταχειρισμένων ελαστικών από ολόκληρη τη χώρα

Ανασκόπηση 1ου τριμήνου

Είδος τελικής αξιοποίησης (%) 


To 56% των μεταχειρισμένων ελαστικών που έχουν συλλεχθεί εντός του 2013 οδηγήθηκαν για ενεργειακή αξιοποίηση στην Ελλάδα ή το εξωτερικό Το υπόλοιπο 44% οδηγήθηκε σε τελικές εφαρμογές και προϊόντα (ανακύκλωση).

ecoelastika

Προέλευση συλλεγόμενων ελαστικών (%) 

ecoelastika

Εξελίξεις 

τέλη Μαΐου
και αρχές Ιουνίου
Παράδοση μεταχειρισμένων ελαστικών, προκειμένου να δημιουργηθεί πίστα καρτ, για την εκδήλωση που διοργανώνει η εταιρία «ΑΗΔΟΝΑΚΙΑ ΑΕ» η οποία θα διεξαχθεί από 14/06-09/09/2013 στο Εκθεσιακό Κέντρο MEC Παιανίας.
τέλη Μαΐου
και αρχές Ιουνίου
Παράδοση μεταχειρισμένων ελαστικών στην FREE PRESS PARALLAXI για την ανάπλαση του αδιαμόρφωτου χώρου και τη δημιουργία πάρκου που περικλείεται από τις οδούς Λαγκαδά-Αγ. Πάντων & Παπαδιαμαντοπούλου στην Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης μέσα από τη δράση της «Η Θεσσαλονίκη Αλλιώς».
http://www.parallaximag.gr/thessaloniki/ena-egkataleleimmeno-oikopedo-metamorfonetai-se-astiko-kipo
3-6 Ιουνίου H Ecoelastika AE και τα άλλα μέλη της Εταιρίας Συστημάτων Εναλλακτικής Διαχείρισης (ΕΣΕΔ) σε συνεργασία με το Δήμο Αθηναίων διοργάνωσαν με αφορμή την παγκόσμια ημέρα Περιβάλλοντος Φεστιβάλ Ανακύκλωσης στο χώρο της «Τεχνόπολις» στο Γκάζι. Στόχος του Φεστιβάλ ήταν να διαδοθεί το μήνυμα της Ανακύκλωσης σε όλους τους επισκέπτες προτρέποντάς τους να την εντάξουν στην καθημερινότητά τους.
4-8 Ιουνίου Παραχώρηση μεταχειρισμένων ελαστικών στο Φεστιβάλ Αθηνών για τις ανάγκες του γυρίσματος του έπους του Ομήρου «Ιλιάδα».
http://www.news.gr/psyhagogia/theatro/article/68354/h-iliada-gia-proth-fora-oloklhrh-sto-syghrono.html
Ηράκλειο Κρήτης
7-8 Ιουνίου
Αποστολή προωθητικού Υλικού στον Ενιαίο Σύνδεσμο Διαχείρισης Απορριμμάτων Κρήτης (ΕΣΔΑΚ) για την ενημέρωση του κοινού στις εκδηλώσεις Περιβάλλοντος που πραγματοποιήθηκαν με πρωτοβουλία του Δήμου Ηρακλείου Κρήτης.
ecoelastika
Θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας;
Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας ecoelastika.gr
Εάν δεν θέλετε να παίρνετε emails από την εταιρία μας παρακαλούμε πατήστε εδώ.